Нашият дом трябва да бъде нашият личен уелнес оазис – където децата могат да се бият с възглавници и да се забъркват с кучето, където бебетата могат да играят на пода, а родителите могат да релаксират след работа. Плочките Hytect позволяват да проектирате индивидуално любимо място, като в същото време създавате здравословно и удобно жилищно пространство. Отпуснете се, насладете се, изключете. Голяма част от нашата продуктова гама включва повърхността Hytect.

КАК ДЕЙСТВА HYTECT
Hytect действа като естествен катализатор, чиито ефекти се задействат просто от светлината. Съответно, страдащите от алергии могат да дишат спокойно, родителите могат да оставят бебетата си да пълзят по пода, а любителите на животни могат лесно да избършат отпечатъците от лапи. Умна технология – три здравословни ефекта.

 


Лесени за почистване

Плочките Hytect се почистват по-лесно благодарение на хидрофилната си повърхност. Мръсотията и варовикът трудно се закрепват. Вместо капки, които се перчат неефективно, водата образува фин филм върху плочката. Частиците мръсотия се измиват и лесно се отстраняват. Това намалява както усилията, свързани с почистването.

Видео


Антибактериален ефект

Антибактериалният ефект на повърхността
убива бактерии, плесени и микроби.
Когато Hytect взаимодейства със светлината,
се активира кислород, който разгражда микроорганизмите.
Това се случва не само с бактерии, мухъл и водорасли
на закрито, но и с водорасли и мъх навън.

Видео


Подобрен вътрешен климат

Hytect активира процес на пречистване на въздуха, по време на който се неутрализират замърсители като азотни оксиди. Плочките вече представляват приятно подово и стенно покритие, тъй като не отделят никакви пари. На всичкото отгоре Hytect филтрира замърсителите и неприятните миризми от въздуха.

Видео

 

 


ЗДРАВ ДОМ

Hytect неутрализира замърсители като NOx или формалдехид през целия жизнен цикъл и активно осигурява по-добър вътрешен климат.
Това има положително въздействие по-специално върху модерните сгради, които са практически херметични благодарение на изолацията.